3. oktober 2018
Anerkjent bransjepris til KVS Technologies

KVS Technologies vant «Best Industrial Case Award» ved WCEAM-konferansen for innovative, skalerbare droneløsninger.

KVS Technologies vant “Best Industrial Case Award” ved WCEAM-konferansen for innovative, skalerbare droneløsninger.World Congress on Engineering Asset Management (WCEAM) er en årlig, global konferanse innen utvikling og overvåkning av infrastruktur. I år var Stavanger vertskap for konferansen, der eksperter fra offentlig og privat sektor i inn- og utland deltok.

KVS Technologies ble først kjent gjennom sine innovative droner som flere brannvesen bruker ved farlige hendelser, og KVS gjør nå suksess med kunder som Statnett hvor de leverer automatiske droner som overvåker trafostasjoner og høyspentobjekter helt av seg selv. Dette effektiviserer både driften og vedlikeholdet av kraftforsyningen, i tillegg til å redusere risiko for ulykker knyttet til dagens inspeksjonsmetoder. KVS sitt økosystem for roboter og droner som er fokusert på kundeverdi ble tildelt “Best Industrial Case Award” ved WCEAM-konferansen.

– Vi er stolte av at teknologien vår får anerkjennelse av globale eksperter innenfor asset management. Vi tror på en verden der mennesker og roboter samarbeider og at viktige beslutninger skal tas så effektivt som mulig på riktig grunnlag. Vi bistår med å automatisere inspeksjoner og samle inn data på en smart og sikker måte, hvor vårt økosystem for automatisk droneovervåkning gjør dette mulig, sier Cato Vevatne i KVS Technologies.

– For KVS er roboter og droner en og samme sak. Det er automatiske verktøy som sørger for at informasjonen du trenger er tilgjengelig når du trenger den – uten personer ute i felt. Dette er spesielt lønnsomt for rutineinspeksjoner, overvåkning og beredskap, hvor det i kombinasjon med kunstig intelligens er viktige verktøy for prediktivt vedlikehold, legger han til.

Se video om KVS Technologies her: