12. januar 2018
Åpen dag på Forus Sportssenter

I forrige uke åpnet regionens største sportssenter dørene med brask og bram. Nå oppfordrer Forus Sportssenter alle til å komme seg i treningstøyet og inviterer til åpent hus 12.-14. januar.

Men hva vil du teste ut? Mulighetene er mange og det er fritt frem for squash, styrketrening, kondisjonstrening, spinning, gruppetimer og lagsport hele helgen.

Forus Sportssenter er på nesten 10.000 kvm fordelt på fire etasjer. Det huser bl.a. spinning-sal, to gruppetreningssaler, tre squashbaner og tre håndballbaner. I tillegg kommer ulike soner med forskjellig treningsutstyr, seks garderober, to møtelokaler for utleie og en kafé.

Bak Forus Sportssenter står idretten selv. Eier av senteret, som er det første av sitt slag i Norge, er Rogaland Bedriftsidrettskrets. De vil at senteret skal være bedriftenes og idrettslagenes boltreplass, med arealer både for lagspill, individuell trening, gruppetrening og squash. Bedriftsidretten jobber for aktivitet, glede og trivsel i arbeidslivet og er en frivillig ideell organisasjon med visjonen ‘Et sprekere Rogaland’.

Mer informasjon om åpningstider, oversikt over gruppetimer, booking av baner & haller, osv. finner du her.

Bilder: Forus Sportssenter