11. september 2017
Cyviz forlenger på Forus

Cyviz er et internasjonalt selskap med hovedkontor i Vestre Svanholmen 6 og kontorer i Houston, Washington DC, Dubai, Riyadh, Beijing og Singapore. Nå har selskapet forlenget leieavtalen i Vestre Svanholmen 6 der selskapet har hatt tilhold siden 2007.

– Dette er en langsiktig avtale begge parter er svært godt fornøyd med. Cyviz er en viktig bidragsyter til det unike kompetansemiljøet som har vokst frem på Vestre Svanholmen, og vi gleder oss til å følge selskapet videre, sier kontraktsansvarlig Rolf Aarthun i Seabrokers Eiendom, eier av Vestre Svanholmen 6.

Seabrokers Eiendom er blant de største eiendomsaktørene på Forus og en av deltakerne i Forus-samarbeidet som driver langsiktig omdømmebygging av området. Selskapet er blant annet utvikler og eier av mange ikoniske eiendommer ved golfbanen sentralt på Forus. Vestre Svanholmen 6 har sentral plassering midt i “gullrekka” på Forus vest. Bygget på totalt 13 000 kvm ble oppført i 2007. I tillegg til Cyviz huser det virksomheter som ENGIE E&P Norge AS, Lloyd’s Register Consulting – Energy AS og Wilberg.

Bilde: Seabrokers