6. juni 2017
Dagen før dagen: Den Store Sommerfesten – OG Sommernatt

I morgen kommer en av verdens største artister til Forus! Justin Bieber (og mange andre) forventes å tiltrekke seg så mange som 36.000 mennesker, mange antakeligvis førstegangsbesøkende til området. Men det stopper ikke der!

Justin Bieber trenger vel i grunnen ingen nærmere presentasjon. Den canadiske 22-åringen er en av verdens desidert største popstjerner og forrige gang han var i Norge slo han alle rekorder og solgte ut 2 konserter på under 10 minutter.

Nå kommer han altså til Forus og er desidert den største hovedattraksjonen på Den Store Sommerfesten, som går av stabelen onsdag 7. juni på noe som forventes å bli en av regionens største folkefest.

Men når portene etter konserten stenges på Forus er festen på ingen måte over! Da starter nemlig Sommernatt, hvor det arrangeres klubbkonserter på flere av utestedene i Stavanger. Blant artistene som kommer kan nevnes Tungevaag & Raaban, Travelle, Tom Boye, Anders Søgård, Myxe og mange flere!

Arenaen
Dørene til arenaen åpner kl. 16:00 og den første konsert begynner kl. 17.00. Merk at endringer kan forekomme og vil i så fall bli annonsert på arrangørens hjemmesider og Facebook.

Det blir egne alkoholfrie soner både i Golden Circle og i hovedområdet med utmerket plassering slik at arrangementet tilbyr en trygg og god opplevelse for alle under 18 år. Av sikkerhetsmessige årsaker vil sekker, bagger og lignende vil bli kontrollert i inngangen og berusede personer vil selvsagt bli nektet adgang.

Transport
Da det ikke vil være noen parkeringsmuligheter eller muligheter til å slippe av/hente personer i nærheten av arenaen oppfordres alle til å benyttes seg av kollektivtransport. Det vil bli satt opp rimelige shuttle-busser fra både Stavanger og Sandnes sentrum, og etter konserten setter NSB opp ekstraseter i tillegg til ordinære togavganger fra Gausel i begge retninger Egersund og Stavanger. Her kan du lese mer om praktisk informasjon i forbindelse med arrangementet.

Forus – også arena for Norges største verdiskapning
Men du som skal på den Den Store Sommerfesten – visste du at Forus er Norges største og viktigste næringsområde med 2.500 virksomheter og 40.000 ansatte? At mange av landets største og ledende selskaper holder til her? Eller at de som jobber her har kompetanse og driver innovasjon i verdensklasse – på en rekke områder? Det kan du lese mer om her.

Velkommen til Forus – vi ønsker alle hele flott opplevelse!