25. juni 2020
Feirer 20-årsjubileum med navnebytte

For ti år siden flyttet Hinna Fysioterapi til Forus og nå fyller kvinnebedriften 20 år. Det markeres med navnebytte, nytt «koronavennlig» tilbud og høyt aktivitetsnivå.

For ti år siden flyttet Hinna Fysioterapi til Forus og nå fyller kvinnebedriften 20 år. Det markeres med navnebytte, nytt «koronavennlig» tilbud og høyt aktivitetsnivå.

– Vi har tenkt på navnebytte i flere år og sett forvirringen med et stedsnavn på feil plass. Vi syns 20-årsjubileet var en fin anledning og nå skal vi bli enda mer aktive, sier Christine Hole, fysioterapeut, ergonom og medeier.

Aktiv-Fysioterapi AS heter klinikken offisielt fra 1. juli og den nye nettsiden blir www.aktiv-fysio.no. Navnebyttet markeres også med konkurranser på Facebook med spennende premier.

Fokus på bedriftsmarkedet
Siden oppstarten i 2000 har Aktiv-Fysioterapi blitt blant regionens ledende tilbydere av fysioterapi til bedrifter. Den tverrfaglige og helprivate klinikken drives uten driftstilskudd og det er ingen ventetid.

– Som privat klinikk har vi måttet tenke litt annerledes og bedriftsmarkedet ble en naturlig vei å gå. Dette har vi satset på siden oppstarten, vi er gode på det og har lang erfaring, forteller Hole.

Eksempler på tjenester er fysioterapi, nålebehandling, formstøpte såler, opplæring innenfor ergonomi på arbeidsplasser, lysmåling for å sikre optimalt arbeidslys på jobb og foredrag innenfor trening, stressmestring og helse. Klinikken tilbyr også babysvømming, mor- og barntrening, gravidtrening, yoga, pilates, babymassasje, styrketrening i grupper.

– Vi er fysioterapeuter med videreutdannelse i ergonomi, ser hele bildet og tar tak i årsaken til jobbrelaterte plager. Vi behandler alle typer muskel- og skjelettplager og er opptatt av å holde oss faglig oppdatert, sier Christine Hole.

Girl power
Aktiv-Fysioterapi består av bare kvinner, både på ansatte- og eiersiden. Klinikken flyttet til Luramyrveien 79 på Forus for ti år siden av to grunner.

– Vi ønsket å komme nærmere bedriftene vi jobber tett mot. Vi hadde også et nært samarbeid med Forusakutten, som tidligere holdt til i bygget, og da falt valget naturlig på samme lokaler. I dag samarbeider vi tett med legesenteret Forus Helse og bedriftshelsetjenesten Aktiv HMS i samme bygg. Det er en stor styrke å ha et tverrfaglig team i ryggen og en stor trygghet for de som kommer til oss, sier Hole.

Klinikken har gode parkeringsmuligheter og bussforbindelser. I tillegg gir beliggenheten nær E39 enkel tilkomst.

– Vi stortrives på Forus og det er enkelt å komme til og fra uansett hvor i regionen man bor. Lokalene er nyoppusset og vi har fire store behandlingsrom og treningssal, forteller Hole.

Fysioterapi hos bedriftene
I forbindelse med koronasituasjonen skal Aktiv-Fysioterapi i gang med et nytt tilbud.

– Vi ønsker å tilby det bedriftene har behov for i disse tider. Mange sliter med plager relatert til hjemmekontor i koronatiden som økt stress og belastning. Mange er også redde for smittefare. Derfor ønsker vi å satse på «koronavennlig» fysioterapi hos bedriftene, forteller Hole.

– Dette vil senke terskelen for å få hjelp til aktuelle plager og spare tid. Friske ansatte er viktig blant annet for å redusere sykefraværet, avslutter Christine Hole.