4. oktober 2017
Forlenger og flytter til Forus

COSL Drilling Europe forlenger leieavtalen på Forus og Gosh Respond flytter hovedkontoret til området.

Presseinformasjon
4. oktober 2017

Seabrokers Eiendom er blant de største eiendomsaktørene på Forus. Selskapet er blant annet utvikler og eier av mange ikoniske eiendommer ved golfbanen på Forus vest. Ett av dem er «Seabrokers House» i Forusbeen 78. Bygget på 6000 kvm er hovedkvarter for Seabrokers Group og representerer starten på eiendomssatsningen.

Fra årsskiftet blir det også hovedkontor og showrom for Gosh Respond, landets største kjede innen profileringsartikler, firmagaver, profil- og arbeidsklær, skilt og dekor. Gosh Respond flytter til Forus fra Madlaveien og skal leie 400 kvm.

Samtidig har COSL Drilling Europe forlenget leieavtalen på nær 3000 kvm i Vestre Svanholmen 4, et ikonisk bygg på 19 000 kvm. Riggselskapet var en av de første virksomhetene som flyttet inn etter oppføringen i 2008 og er en viktig bidragsyter til det internasjonale kompetansemiljøet i bygget. En rekke internasjonale bedrifter har Vestre Svanholmen 4 som hovedsete i Norge, som PGNiG Norway, Tieto Norway og Cegal.

Seabrokers Eiendom er en av deltakerne i Forus-samarbeidet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømmebygging av området. I tillegg til Seabrokers Eiendom består Forus-samarbeidet av IKM Eiendom, DNB Næringseiendom, FORTIN AS, Sandnes Havn, Forus Parkering AS, 2020park, Høgevoll, Base Property, Kanalsletta Utvikling, Tjelta Eiendom, Tvedtsenteret, Norwegian Property, Forus Næringspark, Trallfa Eiendom og Brødrene Kverneland Eiendom.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Rolf Aarthun, Seabrokers Eiendom
Telefon: 957 00 394
E-post: Rolf.Aarthun@seabrokers.no

Web: www.forus.no
Facebook: www.facebook.com/ForusForyou