20. desember 2017
Forus-baserte Cyviz fortsetter å ekspandere globalt

Etter å ha vunnet flere nye kontrakter og for å imøtekomme en kraftig etterspørsel fra kunder åpner Cyviz et nytt toppmoderne opplevelsessenter i London.

Cyviz er en global leverandør av teknologi og løsninger for møte-, beredskaps- og kontrollrom. Det nye opplevelsessenteret (CEC – Cyviz Experience Center) er lokalisert i hjertet av Londons forretningsområde og med lett tilgang via Tower Hill og Aldgate tunnelbanestasjoner.

– I en tid med fokus på digitalisering ser våre kunder etter måter å forbedre samarbeid og påskynde beslutningsprosesser, både internt i organisasjonen og med sine kunder og partnere. Våre løsninger gjør dette mulig takket være konsistens på tvers av alle typer samarbeidsmiljø og mulighet for fri flytutveksling av ideer, i stedet for å fokusere på den underliggende teknologien, sier Eirik Simonsen, COO hos Cyviz.

Det nye opplevelsessenteret i London er det ellevte i rekken av sentre rundt om i verden. Senest i høst åpnet selskapet et tilsvarende senter på Lysaker utenfor Oslo.

Cyviz har siden 2007 hatt hovedkontor i Vestre Svanholmen 6 på Forus og forlenget nylig leiekontrakten med Seabrokers Eiendom.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Bilde: Cyviz