7. desember 2018
Forus skal gi KPMG enda mer “boost”

Mandag 10. desember er KPMG Stavanger på plass i nye lokaler i Forusparken 2.

Mandag 10. desember er KPMG Stavanger på plass i nye lokaler i Forusparken 2. – Vi gleder oss til å ta i bruk våre nye lokaler i Forusparken 2. Nye, moderne lokaler gir en positiv “boost” i organisasjonen, ikke minst fordi alle nå skal sitte på ett og samme plan. Vi har hatt en spennende og givende prosess sammen med de ansatte som har vært med å definere hvordan vi skal jobbe og samhandle, sier Trine S. Romuld. Hun er partner og leder i KPMG Stavanger, som til nå har vært lokalisert i Stavanger sentrum.

Forusparken 2 i 2020park er et fremtidsrettet og BREEAM Excellent-sertifisert miljøbygg på Forus øst med leietakere som Skanska, Skatteklagenemnda, Forus Næringspark, Ocean Installer, IBM og mange andre.

– For å markere at vi flytter vår tverrfaglige kompetanse inn i regionens triveligste og mest moderne næringslokaler, gjennomfører vi en profileringskampanje med annonser i Stavanger Aftenblad, på digitale boards i Stavanger og Sandnes sentrum, samt i sosiale medier, forteller Romuld (se eksempel nederst).

KPMG er et globalt nettverk med selskaper som leverer tjenester innen revisjon, regnskap, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjus. KPMG har rundt 200.000 ansatte i 154 land, og i KPMG Norge jobber det mer enn 1.100 ansatte fordelt på 25 kontorer over hele landet.

– Ved KPMG i Stavanger bidrar våre over 100 engasjerte revisorer, rådgivere, advokater og regnskapsførere til å gjøre bedrifter i Rogaland bedre rustet for fremtiden. Dette skjer gjennom å kombinere lokal kunnskap og erfaring med global innsikt og ekspertise fra vårt verdensomspennende nettverk, forteller Romuld.

I oktober i fjor styrket KPMG posisjonen ytterligere i Stavanger-regionen gjennom oppkjøpet av revisjonsselskapet Sumergo. I tillegg til den nye hovedlokasjonen på Forus, har KPMG Stavanger også en avdeling på Bryne.

– Det er all grunn til å tro at KPMG Stavanger vil trives utmerket. 2020park satser hardt på kvalitet og service og scorer høyt i leietakerundersøkelser. Forus scorer også høyt som arbeidssted og fremtidstroen på området er sterk, sier Jarl Endre Egeland i 2020park og sikter til en undersøkelse som Forus-samarbeidet gjennomførte tidligere i år blant folk som jobber i området.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildekarusell: Trine S. Romuld og Forusparken 2