18. mai 2018
HCL Technologies til Forus

HCL Technologies flytter i løpet av sommeren fra Jåttavågen til Vassbotnen 23 på Forus. 

HCL Technologies flytter i løpet av sommeren fra Jåttavågen til Vassbotnen 23 på Forus. 

Seabrokers Eiendom har nylig omgjort Vassbotnen 23 til flerbrukerbygg, og HCL Tecnhologies er første kunde inn i tillegg til Equinor (tidligere Statoil) som har vært i bygget i flere år.

– HCL Technologies ser store fordeler ved å flytte til Forus, hvor de kommer nærmere kundene og blir en del av Norges viktigste næringsområde. For Seabrokers Eiendom er det en stor glede å se dette fantastiske bygget fylles opp igjen, og vi benytter anledningen til å invitere flere leietakere inn i Vassbotnen 23, som fremdeles har ledige arealer, sier Rolf Aarthun, kontraktsansvarlig i Seabrokers Eiendom.

HCL Technologies har leid ca 700 kvadratmeter kontorlokaler i bygget. Vassbotnen 23 kjennetegnes som svært energivennlig med moderne løsninger og et flott atrium på 1300 kvadratmeter som er selve hjertet i bygget.

Seabrokers Eiendom har en moderne eiendomsportefølje på ca 210.000 kvm og er en av regionens største eiendomsbesittere. Selskapet er også en av deltakerne i Forus-samarbeidet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømmebygging av området. I tillegg til Seabrokers Eiendom består Forus-samarbeidet av IKM Eiendom, DNB Næringseiendom, FORTIN AS, Sandnes Havn, Forus Parkering AS, 2020park, Høgevoll, Base Property, Kanalsletta Utvikling, Tjelta Eiendom, Tvedtsenteret, Norwegian Property, Forus Næringspark og Brødrene Kverneland Eiendom.