18. september 2019
Klar for et morsomt og uhøytidelig kappløp med andre lag?

1. oktober kl. 1800 arrangeres Forus-stafetten. I fjor deltok 47 lag og i år satser arrangøren på at det blir enda flere. 

1. oktober kl. 1800 arrangeres Forus-stafetten. I fjor deltok 47 lag og i år satser arrangøren på at det blir enda flere. 

– Forus-stafetten er en oppdagelsesferd i Norges største næringsområde. Alle bedrifter kan stille lag, og ansattes ektefeller, samboere og barn over 16 år kan delta på laget. Du som mangler lag er velkommen til å stille i individuell klasse, sier Heidi Elin Aasbø i Bedriftsidretten Rogaland.

Start og mål er ved Forus Sportssenter og stafetten er på totalt fem kilometer. Første etappe “Fladå” er 1,65 km og består av litt asfalt, men mest grus og skogssti. Etappe to “Kneika” er på 1,5 km og start/veksling er ved skillet driving range og 18-hullsbanen. Etappe tre “Sluttspurten” er på 1,85 km og har veksling/start på grusstien etter bakken ned fra Kjerberget.

Forus Sportssenter i Moseidsletta 41 bidrar med felles oppvarming, garderober, dusj, kiosk og parkering. Herfra blir det også felles utmarsj til startsted for 2. og 3. etappe. Startnummer hentes senest 45 minutter før start i sekretariatet hos Forus Sportssenter.

– Dette er et arrangement både for medlemmer av bedriftsidretten, ikke-medlemmer og mannen i gata. Stafetten var en suksess i fjor og i år ligger det an til å bli enda flere deltakere. Vi oppfordrer alle til å melde på seg selv og kolleger, sier Aasbø.

Trykk her for påmelding.