3. mai 2017
Nabomøte om fremtidens Forus

«Det skal være godt å bo på Forus» – Det er mottoet når Stavanger, Sola og Sandnes kommune inviterer til nabomøte og beboersamling om fremtiden for Forus.

Arbeidet med den interkommunale kommunedelplanen for Forus (IKDP Forus) er i full gang og det er viktig å engasjere og involvere alle berørte parter, også naboer. For det skal være godt å være på Forus – men hva innebærer det?

Kommunene derfor ønsker å høre hva som skal til for at Forus-området blir et fint sted å være for alle, hva som skal til for at man ønsker å bo, jobbe og reise til Forus, hvordan de grønne områdene bør se ut og andre tema som er viktige for den enkelte.

Tirsdag 9. mai inviteres beboere og naboer til møte om hvordan Forus skal bli i fremtiden. Møtet starter kl. 17.00 i matsalen i Tvedtsenteret og er åpent for alle. Det blir enkel servering. Professor i kreativitet, Erik Lerdahl, vil lose deltakerne gjennom arrangementet. Alle som kommer får anledning til å uttrykke sin mening, høre hverandres meninger og diskutere med de ansatte i kommunene.

Program

17.00 Enkel matservering før vi starter
17.15 Velkommen! Prosjektleder Marit S. Storli forteller kort om Forus-planen
17.30 Hvordan er det å være nabo til Forus i dag?
18.00 Dine tanker om hvordan Forus kan bli i framtiden
19.30 Ordfører Ole Ueland (Sola), Stanley Wirak (Sandnes) og Christine Sagen Helgø (Stavanger) kommer for å motta innspillene
20.00 Oppsummering og takk for i dag!

Påmelding og spørsmål

Spørsmål kan rettes til prosjektleder Marit S. Storli på telefon 51 50 85 62 eller via e-post marit.sletteberg.storli@stavanger.kommune.no

Påmelding sendes ved å trykke på DENNE LINKEN før 4. mai. Du er også velkommen selv om du ikke har meldt deg på også.