8. mai 2018
National Oilwell Varco Norway til Vestre Svanholmen 14

NOV, en av leverandørindustriens største aktører, flytter en del av aktivitetene på Forus til Vestre Svanholmen 14.

NOV, en av leverandørindustriens største aktører, flytter en del av aktivitetene på Forus til Vestre Svanholmen 14.

NOV signerte denne uken en avtale med Seabrokers om leie av hele 3000 kvm i Vestre Svanholmen 14. Atriumbygget på Forus vest ble oppført i 2006 og har et totalareal på 25 000 kvm. Aibel har sitt hovedkontor her og er største leietaker.

– Etter flere nedbemanningsrunder kan det virke som om markedet er i ferd med å snu. Selskaper som NOV trenger fleksibilitet i forhold til lokaler for fremtiden. NOV ser at Seabrokers, som en av regionens største eiendomsbesittere, kan tilby en fleksibel løsning som sikrer muligheter for videre vekst, sier Rolf Aarthun, kontraktsansvarlig i Seabrokers Eiendom.

Seabrokers Eiendom har en moderne eiendomsportefølje på ca 210.000 kvm, hvor alle eiendommene er bygget for å kunne ivareta ulike leietakeres behov.

Seabrokers Eiendom er en av deltakerne i Forus-samarbeidet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømmebygging av området. I tillegg til Seabrokers Eiendom består Forus-samarbeidet av IKM Eiendom, DNB Næringseiendom, FORTIN AS, Sandnes Havn, Forus Parkering AS, 2020park, Høgevoll, Base Property, Kanalsletta Utvikling, Tjelta Eiendom, Tvedtsenteret, Norwegian Property, Forus Næringspark og Brødrene Kverneland Eiendom.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Rolf Aarthun i Seabrokers Eiendom
Telefon: 957 00 394
E-post: Rolf.Aarthun@seabrokers.no