1. oktober 2018
Ny daglig leder for Seabrokers Services

Lars Hagen er ny daglig leder for Seabrokers Services. Han overtar roret etter Eli Laland, som går av med pensjon og som har hatt ulike lederstillinger i Seabrokers Group gjennom 17 år. 

Lars Hagen er ny daglig leder for Seabrokers Services. Han overtar roret etter Eli Laland, som går av med pensjon og som har hatt ulike lederstillinger i Seabrokers Group gjennom 17 år. Hagen kommer til Seabrokers fra Compass Group der han de siste fem årene har jobbet med Facility Management. Han har også lang erfaring fra ulike lederroller i blant annet hotellbransjen.

– Å få gleden av å være med på å utvikle Seabrokers Services videre, ikke bare gjennom kontinuerlig høy kvalitet på leveransen til dagens kunder, men også ytterligere ta markedsandeler blir veldig spennende. Selskapet har en profesjonell, dynamisk driftsorganisasjon og et TFM-produkt som bør passe som hånd i hanske for alle typer næringsbygg i hele Norge, sier Hagen.

Seabrokers Services har gjennom drift av både Seabrokers Eiendoms portefølje og eksterne bygg etablert seg som et av regionens største Facility Management-selskap. Selskapet forvalter over 270 000 kvm næringsbygg. Høy servicegrad, ett kontaktpunkt, gode driftsrutiner, samt effektiv og økonomisk drift er noe av det som har ført til veldig fornøyde kunder.