8. mai 2017
Ny leder i Kruse Smith Eiendom

Styret i Kruse Smith Eiendom, som har hovedkontor i Kanalsletta 4 på Forus, har innstilt Rune Hognestad som ny administrerende direktør i selskapet.

Hognestad kommer fra stillingen som regiondirektør for Kruse Smith Entreprenør på Vestlandet. I tillegg til omfattende ledererfaring fra entreprenørbransjen, har han også bekledd sentrale stillinger innen bolig -og eiendomsutvikling, blant annet som daglig leder i Aadnøy Bolig og prosjektleder i Block Watne.

– Styret er svært tilfreds med at Rune var motivert for denne jobben. Han matchet godt den profilen vi hadde utarbeidet for stillingen. Blant annet med erfaring fra forretningsutvikling, nettverksbygging, samarbeidsevne og bunnlinjefokus. Det er også gledelig at vi kan finne kandidater internt til slike posisjoner, sier styreleder i Kruse Smith Eiendom, Sissel Leire (bildet).

– Jeg synes dette virker som en spennende og utfordrende jobb. Fra entreprenørsiden ser jeg at Kruse Smith Eiendom besitter mye kompetanse og erfaring. Jeg er motivert for å utvikle selskapet videre, sier Rune Hognestad (bildet).

Bilde: Kruse Smith Eiendom