23. mai 2018
Nytt parkeringstilbud på Sola

Det er Flight Park som kommer med et nytt parkerings- og servicetilbud på Stavanger Lufthavn Sola, når de starter opp i slutten av mai.

Det er Flight Park som kommer med et nytt parkerings- og servicetilbud på Stavanger Lufthavn Sola, når de starter opp i slutten av mai.

Flight Park har allerede vært tilstede på Oslo Lufthavn Gardermoen i åtte år, og åpner på Sola som første flyplass utenfor hovedstaden. Se video nederst i artikkelen. 

En rekke servicetjenester
I tillegg til parkering leverer selskapet også en rekke tilleggstjenester, som vask og polering av bil, EU-kontroll, ruteskift, service og reparasjon av bil og hjulskift. Flight Park har også meget god kapasitet på EL-billading.

Lever bilen fra deg på avstigning
– Konseptet er veldig enkelt for kunden som skal ut på reise. Du kjører som vanlig til Sola, hvor en av våre representanter overtar bilen og parkerer den i sitt eget parkeringshus like ved flyplassen. Når du kommer hjem, står vi klare med bilen på Sola, forklarer markedssjef i Flight Park, Rikard Kaarbø.

Flight Park har gjort en avtale med Forus Parkering som driver et stort parkeringshus på Forus.

Kom hjem til ren og varm bil
– Det fine er at folk finner bilen varm og klar like utenfor ankomstterminalen. Hvis de ønsker kan de også bestille utvendig vask, polering eller innvendig renhold. Alt dette gjøres i egen vaskehall på Forus, forklarer Kaarbø.

Book på nettet
Hans serviceteam vil følge med på flightnummeret på flyet kundene kommer med, og sørge for at de er parat. Kaarbø opplyser at prisen blir kr 820 for en uke og kr 1100 for to uker. Parkeringen kan enkelt bookes på nettet.

Skaper arbeidsplasser
Flight Park er en stor arbeidsgiver på Gardermoen, der de med døgndrift har til sammen 100 ansatte. Nå planlegger de å starte med 10 ansatte i Stavanger og oppbemanne etter behov. – Vi har også gode erfaringer med vårt samarbeid med NAV der vi for enkelte er inngangen på arbeidsmarkedet, sier Kaarbø.

Nytt tilbud
– Nå har vi endelig funnet rett plass for å utvide våre tjenester og ser frem til å kunne tilby arbeidsplasser og tjenester som til nå har vært forbehold Oslo Lufthavn. Vi er et nytt alternativ for parkering på Sola, så dette blir spennende, sier Rikard Kaarbø.