11. juli 2017
Omega passerer tusen

I løpet av de siste månedene har Omega økt antallet medarbeidere med over 120 – denne uken kunne de skilte med at de nå har over 1000 medarbeidere.

Som hos mange andre selskaper har også Omega merket nedgangen i olje- og gassmarkedet godt. Men nå begynner ting å snu; fra 287 konsulenter på oppdrag i januar i år, har Omega i dag 409 konsulenter på jobb for kunder innen både olje- og gass og bygg- og anlegg ut fra den norske virksomheten.

Omega har i dag 15 distriktskontorer i Norge og internasjonalt, og nå altså mer enn tusen medarbeidere på oppdrag i mer enn 20 land i hele verden.

– Vi har alltid hatt veldig dyktige konsulenter, og vært opptatt av å sikre oss flere medarbeidere med solid kompetanse hele veien. Samtidig har vi alltid pleiet et godt forhold til kundene, og akkurat nå er det veldig mye som skjer hos noen av de største. Kombinasjonen av det sterke kompetansemiljøet vårt og et høyere aktivitetsnivå, har ført til at vi nå ser denne gode utviklingen. Antallet vil alltid svinge i takt med markedet, men tusentallet er verdt å feire hver gang, sier Anders Lunde, daglig leder i Omega Prosjektpersonell.

Han viser til både arbeidet på flere store prosjekter innen olje og gass som noen av de mest utslagsgivende for økningen av oppdrag den siste tiden. Samtidig trengs det enda mer ekspertise i tiden som kommer. Det er i dag 59 åpne posisjoner som konsulenter hos Omega. I tillegg er det et behov for flere systemutviklere, da spesielt i Stavanger, Oslo og på Haugalandet.

I Stavanger-regionen har Omega siden 2005 holdt til i «Seabrokers House» i Forusbeen 78, hvor de nylig også forlenget leieavtalen med ytterligere 10 år.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Bilde: Omega