6. august 2018
Peanuts til Vestre Svanholmen

Seabrokers Eiendom har nylig signert leieavtale med Peanuts i Vestre Svanholmen 4.

Seabrokers Eiendom har nylig signert leieavtale med Peanuts i Vestre Svanholmen 4.

Peanuts er et ungt teknologiselskap som ved hjelp av faglig lidenskap og teknologi bistår virksomheter med IT-rådgivning og digitalisering. Selskapets mest populære tjenester er digitale arbeidsverktøy, CRM og nettsider. I august flytter selskapet fra Strandsvingen i randsonen av Forus og til Vestre Svanholmen 4.

– Med Peanuts på plass leverer bygget de aller fleste tjenester innen IT–teknologi, og vi er veldig stolte over at selskapet valgte Vestre Svanholmen. Kjenner du noen som jobber i et av IT-selskapene her, bør du absolutt prøve å bli invitert på lunch, for dette bygget bugner av liv, inspirasjon og interaksjon mellom de høyteknologiske selskapene, sier kontraktsansvarlig Rolf Aarthun i Seabrokers Eiendom.

Bygget ved golfbanen har høy gjenkjennelsesfaktor og eies av Seabrokers Eiendom, en av regionens største eiendomsbesittere med over 210.000 kvm næringseiendom. En rekke store og små teknologiselskaper har tilhold i Vestre Svanholmen 4, og noen eksempler er Tieto Norway, Cegal, Innosolutions og Ennox Technologies.