28. mai 2019
Quality Hotel får klimasmarte el-scootere på alle hoteller i regionen

Nordic Choice kommer til å plassere ut el-scootere på 82 av sine hoteller, blant annet ved Quality Hotel Pond på Forus. 

Nordic Choice kommer til å plassere ut el-scootere på 82 av sine hoteller, blant annet ved Quality Hotel Pond på Forus. 

Nordic Choice Hotels har inngått et samarbeid med Mobility Tech-selskapet AYO hvor det skal installeres el-scootere på utvalgte hotell i Sverige, Norge og Danmark. Samarbeidet innebærer at AYO installerer el-scootere på utvalgte hotell og står for driften, mens hotellene tilbyr parkeringsplasser og ladestasjon.

–Vi applauderer nok en gang for Nordic Choice evne til å satse på teknologi og bærekraftige løsninger som gir merverdi for våre gjester. El-scooterne kommer garantert til nytte på våre tre hoteller i regionen, sier Lars Roalkvam, Regionsdirektør, Quality Hotel Region Stavanger.
.
AYO er tilgjengelig på 82 hoteller fra uke 22 fordelt på Sverige, Norge og Danmark, men antallet kommer til å vokse i takt med etterspørselen. I motsetning til andre aktører innen MobilityTech, tilbyr AYO og Nordic Choice Hotels leie til en fast og transparent pris. Medlemmer i Nordic Choice Club kommer også til å få spesialpriser. Hotellgjesten booker en scooter gjennom AYOs mobilapp hvor man utover selve bookingen også låser opp, låser, betaler og returnerer den. Appen kommuniserer med brukeren om gjenstående batteritid og distanse, i tillegg til å ha en smart funksjon kalt “Take me back”, som guider gjesten tilbake til hotellet via kartet.

– Vi har fokusert på tre saker, utover å tilby våre hotellgjester bra gjesteopplevelser. Det handler om at vi skal være prisverdige, at el-scooterne vi tilbyr skal være trygge og av en slik kvalitet som gjør at de varer lenge. Gjennom dette samarbeidet har vi kontroll på scooterne og tar vare på dem slik at de holder enda lenger. Det skal være enkelt å være hotellgjest og oppdage nye områder, og ikke minst leve bærekraftig, sier Harald Bjugstad-Holm, direktør for bærekraft i Nordic Choice Hotels