13. november 2017
Rosa giverglede i Rogaland

I hele oktober har Circle K-stasjoner over hele landet solgt bilvask, kaffe og andre varer til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Spesielt i Rogaland var givergleden blant kunder stor og bidro med nesten 400.000 kroner til kreftsaken – med stasjonen på Lura på nest beste plass på landsbasis!

I løpet av de seks årene kjeden har hatt aksjonen har stasjonskunder over hele landet donert over 18 millioner kroner. I år ble det totalt samlet inn 4,3 millioner kronene som går til forskning på senskader etter brystkreftbehandling.

– Jeg er kjempestolt. Kundene våre har vist en fantastisk givervilje, og våre forhandlere og stasjonsmedarbeidere har stått på for å samle inn mest mulig penger til Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K.

Også i år har kreativiteten boblet på mange stasjoner. Flere steder har de ansatte hengt opp klessnorer med bh-er, arrangert lykkehjul, laget rosapyntet bakverk og til og med farget håret rosa for å skape blest rundt aksjonen.

Superstolte på Lura

Under årets aksjon samlet Circle K på Lura alene in over 50.000 og ble dermed fylkets største bidragsyter til aksjonen, tett etterfulgt av stasjonene på Ølensvåg, Kvala, Forus og Sævelandsvik.

På Lura er de ikke uventet litt ekstra stolte over å ha samlet inn mest i fylket, og at stasjonen også ble nest beste i hele landet.

– Vi er superstolte av våre fantastiske kunder som har vært med på å bidra til denne viktige aksjonen. Jeg er også utrolig stolt av fantastiske og herlige medarbeidere som ga full gass fra dag én, sier Siri Eide, daglig leder for Circle K Lura til Jærnytt.

For det har ikke skortet på kreative innspill på stasjonen på Lura; blant annet har flere rosasprayede søppelkasser for pant har vært plassert godt synlig, i tillegg til at medarbeidere har vært villig til å bruke egne nettverk på sosiale medier til innsamlingen.

Stasjonen allerede satt nye mål for 2018, hvor de ifølge Eide har planer om å ‘gruse’ årets imponerende innsats!

Bilder: Circle K Lura