17. oktober 2019
Seabrokers Eiendom ansetter

Seabrokers Eiendom har ansatt to nye medarbeidere og skal benytte fleksibel eiendomsmasse til bedre synergier mellom leietakere. 

Seabrokers Eiendom har ansatt to nye medarbeidere og skal benytte fleksibel eiendomsmasse til bedre synergier mellom leietakere. – Markedet for næringseiendom er i endring. Det blir lengre mellom enbrukerbyggene, og forventningene til fleksibilitet fra utleier øker. Seabrokers Eiendom har den siste tiden hatt stor suksess med Teknologihuset Vestre Svanholmen 4, hvor vi har kombinert etablerte aktører i energibransjen med en rekke teknologiselskaper. Dette er et konsept som passer vår moderne eiendomsmasse veldig bra, og som fungerer utrolig godt for leietakerne som nyter godt av synergier mellom selskapene, sier Rolf Aarthun, daglig leder i Seabrokers Eiendom.

For å bygge videre på dette konseptet, samt være flere hoder som hele tiden jobber med den rette miksen av selskaper i eiendomsporteføljen har selskapet ansatt Pål Beck og Einar Angeltveit. Beck har lang fartstid som næringseiendomsmegler og er opptatt av å tilby skreddersøm for den enkelte leietaker. Einar Angeltveit er en ung solabu. Han kommer rett fra London med en fersk master i international business (MIB).

– Vi har sterk tro på at disse to skal være et positivt tilskudd til vårt eksisterende team, og at nye og eksisterende kunder med dette vil bli enda mer fornøyde med Seabrokers Eiendoms tjenester, sier Aarthun.