24. november 2017
Seabrokers og Statoil inngår stor leieavtale

Statoil signerte i går en avtale med Seabrokers Eiendom om leie av 6100 kvadratmeter i Vassbotnen 23 på Forus. Leieforholdet sikrer Statoil fleksibilitet og ekstra kontorplasser for 300 ansatte.

Presseinformasjon
24. november 2017

– På grunn av variasjoner i aktivitetsnivået i selskapet trenger vi fleksibilitet i kontorporteføljen vår. Vi har derfor besluttet å sikre fleksibelt tilleggsareal gjennom en ny type leieforhold på Vassbotnen, sier Siv Solem, direktør for GBS i Statoil.

– Vi er veldig stolte over å ha kommet frem til denne avtalen. Den omfatter leie av arealet samt drift av denne delen av bygget, tilpasset Statoils nye behov i Vassbotnen. Seabrokers vil jobbe aktivt for å fylle opp de resterende arealene slik at dette store flotte bygget igjen kan fylles med liv og røre, og den storslagne kantinen igjen kan beverte antallet den er bygget for, sier kontraktsansvarlig Rolf Aarthun i Seabrokers Eiendom.

Seabrokers Eiendom er blant de største eiendomsaktørene på Forus og en av deltakerne i Forus-samarbeidet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømmebygging av området. I tillegg til Seabrokers Eiendom består Forus-samarbeidet av IKM Eiendom, DNB Næringseiendom, FORTIN AS, Sandnes Havn, Forus Parkering AS, 2020park, Høgevoll, Base Property, Kanalsletta Utvikling, Tjelta Eiendom, Tvedtsenteret, Norwegian Property, Forus Næringspark, Trallfa Eiendom og Brødrene Kverneland Eiendom.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Rolf Aarthun i Seabrokers Eiendom
Telefon: 957 00 394
E-post: Rolf.Aarthun@seabrokers.no