17. november 2017
Snart kan du hoppe løs på Forus

I januar åpner RUSH Trampolinepark, en gigantisk trampoline- og opplevelsespark på hele 2700 kvm i Lagerveien 13.

– Regionen får en trampolinepark i verdensklasse. Her blir det 2000 kvm med fastmonterte trampoliner, skumgrop og spennende aktivitetsløyper, i tillegg til selskapslokaler, garderobe og cafe for ventende foreldre. Vi har også noen overraskelser på gang og nærmest hopper av glede til åpningen, forteller daglig leder Lars Juhl.

Største satsing hittil

RUSH trampolinepark Stavanger eies av Petter Haagaas og er et resultat av sønnens ønsket om en skikkelig trampolinepark. Parken åpnet først i Oslo i 2016, etterfulgt av Trondheim og Bergen i november 2017. Parken på Forus blir den største satsingen hittil.

– Det er lenge siden regionen har fått et nytt tilbud på dette nivået. RUSH er et godt utprøvd trampolinekonsept fra USA med sterkt fokus på å kombinere lek, glede og høyt aktivitetsnivå med sikkerhet i trygge omgivelser. Det er alltid ansatte som følger med og sørger for trygge forhold for alle, sier Juhl.

Åpningen blir i første halvdel av januar, men åpningsdato er ikke helt bestemt grunnet ferdigstillelsen av lokalene. Info om åpningsdato snart kommer på parkens Facebook-side og nettside.

Midt i smørøyet

RUSH parken kommer midt i smørøyet mellom Stavanger, Sandnes, Sola – på Forus og nærmeste nabo til Tvedtsenteret.

– I lokaliseringsfasen ble både bysentrene i Stavanger og Sandnes vurdert, men vi valgte Forus grunnet den sentrale plassering hvor over 250 000 innbyggere innen 15 min får en unik fornøyelsespark. Det er enkelt å komme hit. Bussveien går rett på utsiden av bygget, det er sykkelstier i alle retninger og vi har god parkeringskapasitet, sier Lars Juhl.

Hopp, hopp – hurra!

Bursdagsfeiringer blir en viktig del av satsingen.

– På sikt skal vi arrangere ulike konsepter og samlinger, men er klare for bursdagsfeiringer allerede fra åpningsdagen. Selv om mange ulike aktører tilbyr bursdagsfeiringer for barn, mener vi regionen er moden for en ny aktør. Vi håper alle barna i regionen skal oppleve minst én bursdagsfeiring hos oss og få et skikkelig rush, sier Juhl.

169 hoppere og 60 ansatte

Parken vil ha en kapasitet på 169 hoppere samtidig. Det er mulighet for drop-in, men erfaringene fra de andre byene tilsier at du bør booke time på forhånd for å unngå venting.

– Vi vil sysselsette cirka 60 ansatte hvorav mange blir unge mennesker mellom 16 og 20 år, typisk studenter som kan kombinere aktive interesser med en aktiv jobbsituasjon. For mange blir det første møte med arbeidslivet og vi skal skape en arbeidsplass de aldri vil glemme, avslutter Juhl.

Foto: Rush Trampoliepark – bildene er fra det nyåpnede senteret i Bergen.