21. desember 2018
SUS2023-kontrakt til Låssenteret

Helse Stavanger HF tildeler Låssenteret AS oppdraget med å levere låser og beslag til det nye sykehuset på Ullandhaug i Stavanger.

Helse Stavanger HF tildeler Låssenteret AS oppdraget med å levere låser og beslag til det nye sykehuset på Ullandhaug i Stavanger.

-Vi takker for tilliten og er svært glade for at vårt tilbud ble vurdert som det beste i konkurransen. Nå starter vi forberedelsene, slik at vi er klare til å jobbe tett med organisasjonen i SUS2023 og de andre selskapene som jobber med utbyggingen, sier Ståle Raa, adm. direktør i Låssenteret AS.

Han opplyser at dette er en betydelig kontrakt for selskapet, som har avdelinger over hele landet. Stavanger-avdelingen er lokalisert i Forusbeen 80.

-Jeg er svært fornøyd med at Stavanger-avdelingens dyktige medarbeidere har landet denne avtalen, sier Raa, og påpeker at kontrakten har en verdi på rundt 40 millioner kroner inkludert mva.

-Dette er dermed den største kontrakten for låser og beslag noen sinne her til lands.

Avtalen innebærer levering av låser og nøkler, dørvridere og beslag, dørautomatikker, elektronisk avlåsning og rømningsløsninger.

Låssenteret AS har dokumentert i sitt tilbud at de har dyktig nøkkelpersonell som har meget god erfaring og kompetanse. De som skal jobbe med det nye sykehuset er fagpersonell med utdannelse innen låsesmedfaget og har over 20 års erfaring.

-Vi er glade for å ha fått avtalen med Låssenteret AS på plass. Nå starter prosessen for sammen å være klare når arbeidet starter opp med denne kontrakten, sier prosjektdirektør for SUS2023, Kari Gro Johanson.

Prosjektet med det nye sykehuset i Stavanger, SUS2023, ble høsten 2018 tildelt en internasjonal pris for beste digitale byggeprosjekt. Grunnarbeidene er allerede godt i gang på tomten på Ullandhaug i Stavanger.

Fotokreditering: Låssenteret AS