12. juni 2019
Unngå parkeringsstress før flyreisen

Er du blant dem som ikke senker skuldrene før du kan lene deg tilbake i flysetet?

Er du blant dem som ikke senker skuldrene før du kan lene deg tilbake i flysetet?

Det starter gjerne med dårlig tid, kø i parkeringshuset og upraktiske shuttlebusser. Mange faktorer kan stjele dyrebar tid, og skape unødige logistikkproblemer både før og etter reisen. Ved Sola Flyplass i Stavanger finnes derimot et tilbud som kan lette reisestresset for både småbarnsforeldre og pendlere.

Flight Park er et parkeringstilbud som forenkler reisen til kunder ved Stavanger Lufthavn. Rask og smidig parkering, i kombinasjon med andre tjenester og serviceavtaler, er stikkord.

– Jeg sparer dyrebar tid og får en mye enklere reise
Hallgeir Pedersen (64) oppdaget Flight Parks tilbud for et drøyt år siden. Han har siden brukt Flight Parks parkeringstjeneste på alle sine reiser. Hallgeir bor i Ålgård, drøye ti minutter sør for Stavanger, og reiser hyppig rundt i Norge som delegat for Eliteserien.

– Mitt verv i Norges Fotballforbund (NFF) gjør at jeg reiser mye, og i denne sammenheng er Flight Park rett og slett genialt. Jeg sparer dyrebar tid, og reisen blir rett og slett enklere, sier Pedersen.

Det kan være tidkrevende å lete etter ledig parkeringsplass i overfylte parkeringshus, for ikke å snakke om lange gåturer med bagasje, og evinnelige heisturer. Kort fortalt gir Flight Park deg muligheten til å levere fra deg bil og nøkler like utenfor avgangshallen.

– Jeg bestiller enkelt i forkant av min reise. Det eneste jeg trenger å tenke på når jeg skal rekke flyet mitt er å kjøre inn i P1. Det er så og si det nærmeste jeg kommer avgangshallen med bil, sier Pedersen.

Flight Parks kundebehandlere tar hånd om Hallgeirs bil og sørger for at den blir trygt parkert i innendørs hos Forus Parkering, det døgnbemannede parkeringshuset på Forus vest like ved Stavanger Lufthavn.

Bekymringsløs reiseprosess
Flight Park er en uavhengig parkeringsaktør ved Sola og Gardermoen flyplass. Deres filosofi er å forenkle prosessen for alle reisende.

– Sammenlignet med annen flyplassparkering er Flight Park mye rimeligere. For ikke å glemme hvor deilig det er å slippe unna bekymringene rundt eventuelle skader eller bulker på bilen, sier Hallgeir som etter over fire tiår som sportslig leder i Ålgård FK har fått kallenavnet «Klinken».

«Klinken» er et kjent ansikt i det norske fotballmiljøet, og har fått frem både kretslag og landslagsspillere. Han har sittet en årrekke i NFFs Disiplinærutvalg, og ildsjelen har ingen planer om å kaste inn håndkle.

Med Flight Park kan Hallgeir reise uten bekymringer for å komme hjem til en en iskald, frostdekket bil på vinterstid. Flight Park får oppgitt ditt flightnummer, og følger med på eventuelle forsinkelser eller komplikasjoner rundt hjemreisen.

– Uansett om jeg drar tidlig og morgenen eller returnerer sent om kvelden har jeg aldri ventet et eneste minutt. De er bestandig presise, det gjør at jeg slipper alt av stress, sier han.

Det er ingen tvil om at den 64 år gamle NFF-veteranen har flere reiser i vente. Han forteller det er gull verdt at bilen står å venter på han like utenfor avgangshallen når han lander. På hjemreisen sørger Flight Park for at din bil står klar på samme sted som du leverte den. Betalingen skjer på en god gammeldags bankterminal.

– Det er ikke et spørsmål lengre. Jeg bruker Flight Park sitt parkeringstilbud på alle mine reiser. Menneskene er hyggelige og profesjonelle, og takket være de går hele prosessen som smurt – uten forvirring og forsinkelser, forteller Hallgeir.

Flight Park er mer enn en reiseassistent
Når Hallgeir er hjemme benytter han, som mange andre, bilen hver dag. Derfor har han ved flere anledninger tatt i bruk tilleggstjenester hos Flight Park mens bilen står parkert ved flyplassen.

– For noen måneder siden sluttet jeg å røyke, og i forbindelse med en jobbreise til Bergen bestilte jeg en full innvendig vask for å få bukt med røyklukta, forteller han.

Da Hallgeir kom tilbake var bilen skinnende ren. Han forteller han også har tatt EU-kontroll på bilen hos Flight park mens han var ute å reiste. Flight Park tar seg av din bil fra A-Å. Tjenester som vask, polering, reparasjoner, service, og EU-kontroll kan du enkelt bestille på deres nettsider og gjennomføre mens bilen står parkert. De tilbyr også gratis utlån av reisetrille til småbarnsfamilier og Prampack, en transportbag som beskytter barnevognen når du er på reise.

– Disse tilleggstjenestene er simpelthen toppen. Jeg slipper å ha bil på verksted, og de gjør bestandig en glimrende jobb, sier Hallgeir.

I en travel hverdag kan det være gull verdt å slå to fluer i en smekk mens du er på reise. For Hallgeir har det blitt en selvfølge.

– Denne parkeringstjenesten forenkler hele min reise. Jeg kan tenke på mitt, og Flight Park sørger for at alt går som smurt, avslutter 64-åringen.

Du kan booke parkering enkelt på Flight Parks hjemmeside, eller ta kontakt på telefon 940 92 310 for bestilling eller øvrige spørsmål.