6. april 2017
Upheads med ny toppleder

Bjørg Tomlin blir ny administrerende direktør i IT-selskapet Upheads AS.

Upheads AS, som har hovedkontor i Stokkamyrveien 13 på Forus, ble etablert i 1995 og leverer IT konsulent tjenester i kundens lokaler eller sentraliserte IT drifts tjenester fra eget datasenter.

– Upheads er et veldig spennende selskap i vekst, som har dyktige medarbeidere og tilfredse kunder. Jeg ser frem til å jobbe med å løfte selskapet videre og gjennom fornøyde og kompetente medarbeidere og en god bedriftskultur skal vi digitalisere bedriftskundene i Norge, sier Bjørg Tomlin.

Tomlin (44) kommer fra Altibox Bedrift og har Bachelor i økonomi fra Copenhagen Business School og Master i Telecom fra BI. I tillegg til lederrollen i Altibox har hun flere års ledererfaring fra Telenor og har vært styremedlem i Lyse Energisalg AS siden 2015.

– Norsk IT industri trenger selskaper med et norsk eierskap og Upheads i ferd med å etablere seg som en landsdekkende leverandør av IT tjenester basert på sentraliserte tjenester. Tomlin er den riktige lederen som skal utvikle oss videre til å bli en av de sterkeste IT leverandørene i Norge, sier Ove Rydland, styreleder og eier i Upheads.

Bjørg Tomlin tiltrer stillingen som administrerende direktør i Upheads 1. mai 2017.

(Bilder: Upheads)